Priser

Vad kostar en ny hemsida, bilder och webbtexter?

Webbkreativ har flera olika hemsidespaket att välja mellan. Här kan du se prisexempel för hemsidor, webbtexter, foto samt kurser. Det finns många fördelar med att välja webbkreativ som samarbetspartner, bland annat får du prisvärda paketlösningar. En annan fördel är att du enkelt kan uppdatera hemsidan själv och slippa dyra månadskostnader.

Du får även tillgång helhetslösningar för hemsidan med webbtexter, webbfoto m.m.

 

HEMSIDESPAKET

Här kan du se exempel på mina olika prisvärda hemsidespaket. Paketen byggs på med tilläggstjänster som exempelvis foto, bildgalleri och webbtexter.

 

Webbpaket 1. Basic

 • Design av hemsida, framtagen och anpassad efter din verksamhet
 • Upp till 4 undersidor
 • Hjälp med att skapa E-postadresser
 • Introduktion i att välja domänadress webbhotell
 • Länk till Facebook/gillaknapp
 • Kontaktformulär

Pris: fr 7 900 exkl. moms

Webbpaket 2. Classic

Här har vi byggt på paketet ytterligare

 • Innehåller upp till undersidor
 • Olika huvudbilder på undersidor
 • Bildspel på startsidan
 • 2-3 st specialdesignade banners
 • Karta eller bildgalleri
 • Kontaktformulär

Pris: fr 10 900 kronor exkl.moms

 

Webbpaket 3. Premium

 • Innehåller upp till 12 undersidor
 • Olika huvudbilder på undersidor
 • Bildspel på startsida
 • Bildgalleri och karta
 • Specialdesignade Banners 3-5 st
 • Gillaknapp till facebook
 • Dela på sociala medier
 • Följ oss på facebook
 • Bildlänkar och länkar
 • Avancerat kontaktformulär

Pris: fr 16 000 kronor

 

Du skickar egna foton, webbtexter och eventuell logotype som jag lägger in på hemsidan. Webbanpassning av dina egna bilder (ett visst antal till varje paket) samt logotype ingår. Om du önskar tillägg av antal sidor: 500 kr/sida exkl.moms

 

Webbhotell och domän

Hos många webbyråer betalar man förutom design och installation av hemsidan en årsavgift på 2400-3600 varje år. Hos oss har ni inte några dyra kostnader, utan betalar endast 250-350 kronor om året för ert webbhotell och domän.

Jag hjälper er med beställning av domännamn, installation av hemsida samt e- post administration. En ekonomisk, smart helhetslösning åt mina kunder, helt enkelt! Om du skulle önska så kan vi erbjuda månadsvis supportpaket.

 

FOTO & BILDER

 

Fotograf

Vifotograferar porträttbilder eller produktbilder i centrala Stockholm samt redigerar dem i min studio. Du får cirka åtta bilder högupplösta samt i webbformat.

pris: från 2000 kronor

 

Fotografering hos dig som kund. Porträttbilder och produktbilder i er miljö samt redigering. Ni får bilderna högupplösta och i webbformat.

pris: från 3000 kronor samt milersättning

 

Genrebilder från Bildbyrå

Vi hjälper dig att hitta passande bilder till din hemsida. Bilderna köper vi in från en bildbyrå. Fotona speglar er verksamhet och matchar er grafiska profil.

Prisexempel: ca 1500 kr för 5 fotografier inklusive 1 timmes researchtid

 

Bildgalleri

Vi skapar ett bildgalleri på ca 6-10 foton till din hemsida beroende på fotonas storlek m.m. Priset bygger på att du har egna bilder som du skickar till oss. Vill du ha hjälp att fotografera eller att köpa in bilder, läs mer ovan under foto. Exempel på hur bildgalleriet ser ut hittar du under fliken webbfoto på hemsidan.

Pris 1000 kronor

 

WEBBTEXTER

 

1. Text till hemsidor – från ax till limpa

När du ska starta eller utveckla en hemsida så är webbtexterna och bilderna en jätteviktig del. Det är ju de som ger sidan sitt innehåll. Om du vill ha hjälp att skriva dina texter så finns vi här med många års erfarenhet från arbete med webbtexter. Vi kommer gemensamt överrens om innehåll, målgrupp och huvudbudskap och sedan sätter vi igång vid tangentbordet.

Du kan fokusera på din verksamhet – och vi på dina texter.

Prisexempel: Vi skriver dina webbtexter från grunden på cirka 4 undersidor - 5 000 kr (vid beställning av hemsida 4 000 kr)

 

2. Bearbetning av dina egna webbtexter

Om du redan har en grund till dina webbtexter och vill ha hjälp att formulera om dem så att de passar till webben så ordnar vi det. Vi sätter rubriker, bearbetar texterna så att de passar din målgrupp och anpassar längd, innehåll m.m. efter din företagsidé. Att webbanpassa texterna är ett bra sätt att göra din sida mer tillgänglig, tilltalande och användarvänlig.

Prisexempel: fr 3500 kr för 4 sidor

 

3. Uppdatera texter och/eller foton på hemsidan

Har du inte tid eller möjlighet att själv uppdatera hemsidan med texter och bilder så kan vi göra jobbet åt dig. Antingen skriver du ett utkast och skickar bilder själv, så gör Therese Wernersson uppdateringarna i systemet, eller så hjälper hon dig även med textförfattandet och bilderna. Du får alltid ett besked om hur lång tid arbetet uppskattas ta och ett

prisförslag innan vi börjar.

Grundpris 700 kr per timme.

 

4. Webbredaktör / Content manager

Oavsett om du har en stor eller liten hemsida så är det bra att hålla den levande genom uppdateringar. Det är bra för Googles sökmotorer och attraktivt för kunder och samarbetspartners att kunna följa din verksamhet. Vi kan exempelvis uppdatera dina nyheter och ditt innehåll på hemsidan, och kan även erbjuda redaktörskap för blogg,

Facebook eller Youtube. Om du önskar ett löpande webbredaktörskap så kan vi erbjuda ett lägre fast månadspris.

Pris från 700 kr per timme eller månadsabonnemang

Alla priser är angivna exkl. moms

KURSER

 

Grundkurs

Introduktionskurs i grunderna i publiceringsverktyget samt genomgång av hemsidan.

Vi sätter oss ner tillsammans framför datorn och du får lära dig hur din hemsida fungerar. Fördelen är att kursen är enskild och du får prova olika funktioner och kan ställa frågor direkt.

Pris 700 kronor för en timmes kurs

 

Avancerad kurs

Har du kommit igång och vill lära dig mera? Vi startar exempelvis en blogg, går igenom och skapar bildgalleri och tittar på statistik m.m. Även här är kursen enskild och vi kan utgå ifrån just vad du vill veta och prova på.

Pris 1350 för 2 timmars kurs

 

Therese Wernersson utbildade sig på journalisthögskolan 1996-1999 och har sedan dess arbetat med text och foton till exempelvis UR:s hemsida, Arkitektkopia och Riksförbundet Unga Musikanter. Se referenser här>>

 

 

 

 

Copyright © webbkreativ.se Kontakt: therese@webbkreativ.se 073-579 62 39