webbtext

Webbtexter till din hemsida

Webbtexter och copy

 

Bra texter hjälper dig att nå ut med ditt budskap. De kan vara webbtexter, artiklar, nyhetsbrev eller copy m.m. Vi tar fram texter som passar just din verksamhet.

Om webbtexter

Less is more, är ett uttryck som passar bra för hemsidor. Det tar bara några sekunder innan en besökare bestämmmer sig för att läsa vidare eller lämna hemsidan. Därför gäller det att fånga intresset från början.

 

Ska texterna vara informativa? Ska de ha en humoristisk ton eller ska språket vara enkelt, ungdomligt eller neutralt?

Genom ett möte där vi går igenom ditt företag, dina målgrupper och dina behov hittar vi texter som passar. Kanske vill du ha hjälp med att utveckla de texter du redan har på hemsidan, eller så skapar vi helt nya.

 

Webbredaktör och skribent

För att skapa fantastiska texter behöver man först ta reda på: Vilken är min målgrupp och vilket budskap vill jag förmedla? Vi hjälper dig med tips och råd på vägen. Genom att sätta sig in i verksamheten kan vi skapa texter och berättelser som når fram. Därför är den personliga kontakten så viktig- och den gör samarbetet så mycket mer effektivt, kreativt och roligt. Vi skriver artiklar, nyhetsbrev, texter till foldrar och informationsblad m.m.

 

Vi gör grundlig research och sätter oss snabbt in i nya sammanhang. Du kan anlita Therese Wernersson för enstaka uppdrag eller för längre och återkommande perioder. Som webbredaktör på företaget kan hon ge er en kontinuitet på hemsidan med intressant innehåll och uppdateringar.

 

Therese Wernersson har många års erfarenhet som journalist och webbredaktör, och har samarbetat med företag inom många olika branscher. Se några av hennes referenser här>>

 

Vill du veta mer om Thereses arbetssätt och hur hon jobbar jobbar med mina kunder?

Läs mer om min arbetsmetod här>>

 

Är du intresserad av en prisuppgift för webbtexter?

Titta på prislistan >>

 

Tips & råd om webbtexter>>

Att välja rätt texter och bilder

till sin hemsida>>

Copyright © webbkreativ.se Kontakt: therese@webbkreativ.se 073-579 62 39