Om oss

Om oss och Webbkreativ


Det ska vara enkelt och effektivt att få en egen hemsida. Så tänkte vi när vi startade Webbkreativ. Nu hjälper vi nyföretagare, föreningar, och etablerade företag att ta fram texter, foton och hemsidor.


Webbkreativ startades 2008 av  Therese Wernersson, som är utbildad journalist med inriktning på foto, form och text. Tanken var att man som nyföretagare skulle få en prisvärd helhetslösning för sin hemsida. Nu, åtta år senare, är våra kunder även föreningar, organisationer och etablerade företag.


Att välja Webbyrå

Många företag erbjuder billiga hemsideslösningar på nätet, men ofta betalar man då högre månadsavgifter för hemsidan i slutänden, och man har inte möjlighet till det personliga mötet, som vi tycker är så viktigt.


Hos oss träffas vi och går igenom vilka behov ditt företag har och hur vi kan hitta den lösning som passar dig allra bäst. Det går också bra att boka ett telefonmöte. Om du är nyföretagare är det viktigt att snabbt registrera ditt domännamn (din "adress" på internet) så att ingen annan hinner före. Vi kan även föreslå bra och prisvärda webbhotell.  Just att komma igång och få hjälp med texter och foton så att du kan fokusera på din verksamhet brukar vara en bra start.


Våra tjänster

Med en bakgrund inom webb, tidning och TV kan vi hjälpa dig med:


en ny hemsida

skribent- och copytjänster

foton och bilder

webbredaktörstjänster

sökmotoroptimerade webbtexter


Samarbeten

Vi har ett nära samarbete med bland annat Catching Eye och Gisela Grerup, som skapar företagsfilm samt TV-program för bland annat SVT, UR och TV4.  Gisela Grerup är även grundare av produktionsbolaget Tacoma

Bland våra tidigare uppdragsgivare finns bland annat UR, Utbildningsradion, Riksförbundet Unga Musikanter och Back on Track.


Webbyrå i Nacka och Stockholm

Vår bas finns i Nacka och våra kunder finns över hela Stockholm och närliggande områden. Du är alltid välkommen att boka in en tid för möte i centrala Stockholm på Birger Jarlsgatan 37.


Kontakta oss om du vill veta mer om hemsidor, text och bild. Teamet består av Oscar Juhlin, Malin Rasmussen samt vår projektledare Therese Wernersson som gärna svarar på frågor via mejl eller telefon. Och om du önskar kan vi börja med en kostnadsfri konsultation där vi tittar på vad som skulle kunna vara intressant för just dig och din verksamhet.