Referenser

Referenser - hemsidor, webbtext & foto


Skribent och copy


Intervjuer och texter till historien om Arkitektkopias grundare. Jag intervjuade Östen Grankvist, gjorde research och intervjuade anställda

Ladda ner hela foldern och läs den här


Arkitektkopia är ett rikstäckande serviceföretag i den grafiska branschen med 400 medarbetare på 40 serviceställen. www.arkitektkopia.se
                                            


Reporter, fotograf, researcher och skribent till Tv och webb


Jag skapade texter, film och foto till webben samt utvecklade de olika programmens hemsidor. Utbildningsradion, UR, sänder utbildningsprogram från förskola till högskola i radio, Tv och på webben.

 www.ur.se


Design, foto, genrebilder och webbtexter


I färg, form och innehåll ville jag skapa en hemsida där man som kund kunde känna det personliga engagemanget och hitta mycket information om musik. Solister består av musiker - sångerska, sångare, gitarrist, pianist och violinist som erbjuder musik till bröllop, dop, begravningar, konserter m.m.     

 


Design, genrebilder, textbearbetning och copy


Här hade jag en idé där jag utgick från associationen vatten och rör. Jag valde en turkos ton för vatten tillsammans med en silvergrå färg. Ville uppnå en stilren, tydlig och ren design.

FOHE VVS Teknik AB erbjuder  rörtjänster inom VVS och fastighetsintstallationer åt företag och privatpersoner. 


Webbansvarig, webbredaktör. Projektledare för ny hemsida och grafisk design


Målet var en modern, ungdomlig och informativ hemsida som skulle spegla mångfalden inom förbundet. Riksförbundet Unga Musikanter är Sveriges tredje största ungdomsförbund med

ca 40 000 medlemar  www.rum.se

Therese Wernersson startade sin utbildning för 20 år sedan på journalisthögskolan och har sedan dess arbetat på tidning, Tv och för webben. Hon har  jobbat som webbredaktör och webbansvarig, skapat TV-inslag och informationsfilm m.m. Tillsammans med sina kollegor har hon skapat cirka 100 olika hemsidor. Här kan du titta på hemsidor och se exempel på större projekt hos organisationer.           


" Jag kan varmt rekommendera webbkreativ till att designa er hemsida och för att få ett fantastiskt samarbete. Det förstår ni säkert när ni ser min hemsida! Jag har bara mottagit positiv kritik från alla som besökt hemsidan och fått frågan vem som gjort den.

 

Therese har varit tillmötesgående och lyhörd, precis som en kund önskar sig. Hennes professionella, ödmjuka sätt gör att det är lätt att samarbeta och att känna sig viktig som kund.


Deepani Jayasooriya

Jag visste att du var det bästa valet!!!!

Den var så himla fin! Tack


Ann Fondin-Sjöström

EkoråttAnns redovisning och företagsserviceTherese deltog väldigt aktivt i hela produktionsprocessen, från första planeringen, idémöten och research till inspelning, redigering, efterbearbetning och utvärdering.

Hennes idérikedom och mångsidighet gjorde henne snabbt till en viktig del av teamet.


Herbert Neuwirth

Projektledare

Cosmomind och Gipsy

UR, ungdsomredaktionen

"Thereses stora engagemang och kunnighet var avgörande för de både projektens lyckosamma avslutande.

Hennes glada inspirerande sätt parat med hennes stora kompetens, gör henne till en utmärkt medarbetare inom de flesta typer av verksamheter. "


Nini Engstrand

Generalsekreterare

Riksförbundet Unga Musikanter