webbfoto

Foto och video till hemsidan


Foto och videofilm ger dig möjlighet att visa din verksamhet på flera olika sätt. Kunder och samarbetspartners kan få en tydligare bild av ditt företag och en känsla för det som är speciellt för just dina varor och tjänster.


Foto

Fotografier gör hemsidan levande och kan spegla verksamheten genom rätt val av färger och motiv. Jag fotograferar porträtt i olika miljöer samt produkt- och detaljbilder. Jag hjälper även till att hitta befintliga bilder från bildbyråer för prisvärda inköp. Om du beställer hemsida hos mig så får du även rabatt på mina fototjänster.

Prisexempel: portättfotografering  i samband med hemsida från 1 200 kr exkl.moms (ordinarie pris från 2000 ink. moms) se prislistanVideo

Fördelarna med en videofilm till hemsidan är många. Genom en video kan du bli du sökbar på exempelvis youtube och i sociala medier - och därmed komma i kontakt med nya kunder och samarbetspartners.


Det kan vara en ren informationsfilm där du vill ge kunskap till anställda spridda över hela landet, eller en videoinspiration till potentiella kunder. Du kan visa exempelvis din restaurang, din uthyrningsverksamhet, ditt hotell, eller dina upplevelsepaket.  Ett snabbt, prisvärt och effektivt sätt att nå ut.


Vi har skapat informationsfilm, TV-program och musikvideor. Från enkla mindre inspelningar till större projekt med många inblandade och sändningar i SVT.

Webbkreativ samarbetar här med Gisela Grerup, en av grundarna till produktionsbolaget Tacoma - se exempel på www.tacoma.se


Kontakta oss på Webbkreativ vid förfrågan, vi erbjuder prisvärda paket i samband med våra olika webbtjänster.

Det finns många olika sätt att jobba med foto och video, och vi på Webbkreativ kan hjälpa till att hitta en lösning som passar just ditt företag och din budget.