Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimera din Webbtexter

Sökmotoroptimering


Idag blir det allt viktigare med sökmotoroptimering för att hamna högt upp på Google och andra sökmotorer. Jag hjälper dig att sökmotoroptimera dina texter och ditt innehåll på din hemsida.


Fördelarna med bra, sökmotoroptimerade texter och innehåll är många. Det finns idag flera olika teorier om hur man ska göra för att få sin hemsida så populär som möjligt på bland annat Google.Hur fungerar sökoptimering?

Jag brukar säga att sökoptimering är en hel vetenskap. Förr var så kallade keywords, nyckelord viktiga, men idag är det bland annat sidans struktur, texter, innehåll, uppdateringar och popularitet som  gör det möjligt för hemsidan att klättra på Google.


Faktorerna är många, och det viktiga är att från början göra ett bra grundligt jobb. Ingen kan egentligen lova att en hemsida ska hamna högst upp vid Googlesökningar,

men man kan skapa de bästa förutsättningarna. Jag har exempel på flera sidor som klättrat uppåt till sidan 1 och 2 efter att jag jobbat med innehållet.Hur sökmotoroptimerar du hemsidor?

Jag jobbar i första hand med texternas innehåll, både med att göra dem användarvänliga och sökmotoroptimerade. Jag ser över sidan som helhet och ger även förslag på textförbättringar.


Jag har lång erfarenhet som webbansvarig och skrivande journalist,  genom ett personligt möte där vi går igenom din verksamhet kan vi gemensamt hitta den lösning som passar dig bästFördelarna med att samarbeta med Webbkreativ:


    Du får alltid en personlig kontakt och ett personligt möte

     Inga dyra månadsavgifter

     Prisvärda paketlösningar

     Alltid fokus på dina kunder och din affärsidé

     Alla dina hemsidestjänster från en och samma webbyrå Prisexempel: Sökmotoptimera dina texter och innehåll  på  8 sidor från 4000 exkl. moms.