webbtext

Webbtexter till din hemsida

Webbtexter och copy


Bra texter hjälper dig att nå ut med ditt budskap. De kan vara webbtexter, artiklar, nyhetsbrev eller copy m.m. Vi tar fram texter som passar just din verksamhet. 

Om webbtexter

Less is more, är ett uttryck som passar bra för hemsidor. Det tar bara några sekunder innan en besökare bestämmmer sig för att läsa vidare eller lämna hemsidan. Därför gäller det att fånga intresset från början.


Ska texterna vara informativa? Ska de ha en humoristisk ton eller ska språket vara enkelt, ungdomligt eller neutralt?

Genom  ett möte där vi går igenom ditt företag, dina målgrupper och dina behov hittar vi texter som passar. Kanske vill du ha hjälp med att utveckla de texter du redan har på hemsidan, eller så skapar vi helt nya.
Webbredaktör och skribent

För att skapa fantastiska texter behöver man först ta reda på: Vilken är min målgrupp och vilket budskap vill jag förmedla? Vi hjälper dig med tips och råd på vägen. Genom att sätta sig in i verksamheten kan vi skapa texter och berättelser som når fram. Därför är den personliga kontakten så viktig- och den gör samarbetet så mycket mer effektivt, kreativt och roligt. Vi skriver artiklar, nyhetsbrev, texter till foldrar och informationsblad m.m.


Vi gör grundlig research och sätter oss snabbt in i nya sammanhang. Du kan anlita Therese Wernersson för enstaka uppdrag eller för längre och återkommande perioder. Som webbredaktör på företaget kan hon ge er en kontinuitet på hemsidan med intressant innehåll och uppdateringar.


Therese Wernersson har många års erfarenhet som journalist och webbredaktör, och har samarbetat med företag inom många olika branscher. Se några av hennes referenser här
Tips & råd om webbtexter>>

Att välja rätt texter och bilder

till sin hemsida>>